ESKÜVŐ

Mindannyiunk életében az esküvő az egyik legfontosabb esemény. Vannak, akik konkrét elképzelésekkel rendelkeznek, és akik tanácstalanul állnak, hogyan is induljanak el. Mi mindkettőjüknek szeretnénk segítséget nyújtani, hogy az a nagy nap felejthetetlen legyen számukra.

De ha még csak a lánykérésen töröd a fejed, ahhoz is vannak tippjeink, hogyan lehetsz egyedi és felejthetetlen…

PARTY

„Induljon a banzáj!”

Tedd már a legény- és a leánybúcsútokat is felejthetetlenné!

Nálunk a lehetőségek skálája végtelen…

Limuzinos városnézés vagy megérkezés kedvenc szórakozóhelyetekre egy álomautóval? Sztárvendégek, táncosok, mixer, dj, zenekar, meglepetés műsorok közvetítése lenne az igazi? Még több füstöt, fényt, hangerőt szeretnél…? Csak szólj és mi megoldjuk. Mindent is… 😉

CSALÁDI ÜNNEPEK

Szeretnéd meglepni szeretteidet vagy saját magad? Szeretnél egy kiemelkedő eseményét még emlékezetesebbé tenni?

Legyen az születésnap, névnap, évforduló, eljegyzés, családi-, baráti összejövetel, ballagás vagy diplomaosztó, mi szívesen állunk a rendelkezésedre.

Cégünk partnerei révén változatos helyszíneket, egyedi ötleteket kínál.

Szolgáltatásaik, amelyek az ünnep hangulatát emelik: profi fotózás, videózás, zenekar, sztárvendég, léggömb dekoráció, virágözön, torta, csokiszökőkút, tűzijáték és további meglepetések amelyeknek csak képzelete szab határt…

CÉGES RENDEZVÉNYEK

Céges rendezvényre keresel helyszínt vagy programot?

Protokoll eseményről vagy egy lazább hangulatú céges összejövetelről esetleg karácsonyi ünnepségről, évzáró partyról lenne szó?

Nálunk jó helyen jársz…