AKIKET JÓ SZÍVVEL AJÁNLUNK, AKIKKEL ÖRÖMMEL DOLGOZUNK

.

ESKÜVŐŐR Wedding Guard and more… Azaz az esküvőtök és az álmaitok őrei akik azon túl, hogy tökéletes segítői és házigazdái egy esküvőnek, még sok-sok más, plusz dologban is segítséget nyújtanak, hogy a nagy nap tökéletes legyen.

ESKÜVŐŐR ceremóniamesterek

SZERTARTÁS klasszikusan vagy úgy, mint a hollywoodi filmeken…
Bensőséges hangulatú vagy vidám, egyedileg, rólatok szóló esküvői szertartásvezetést szeretnétek korlátok nélkül. Merjetek álmodni és hagyjátok a fantáziátokat szárnyalni Vikivel.

DEÁK VIKTÓRIA szertartásvezető

A partyzenekar… Több tucat stílus, több száz előadó, több ezer sláger mind együtt, egyszerre, egy színpadon! Ez a NO STRESS BAND. Profi minőség és a dalok eredetiével megegyező hangzás. Mindez képzett zenészek játékával fűszerezve, kivételes énekhangok előadásában.  Velük olyan a buli, mintha a kedvenceiteket élőben hallanátok!

NO STRESS BAND  partyzenekar

Az Esküvői és Rendezvény DJ … A szuper bulin kívül, vele kapcsolatban itt mindent megtalálsz. Amellett, hogy a DJ megoldja a teljes hangosítást a helyszín méretének függvényében, a világításról, a füst- és fénytechnikáról is gondoskodik, melyet náluk az ár tartalmaz.

ESEMÉNY Djjj    

És ha Karaoket szeretnétek, hát legyen az is, mert “Mi vagyunk Ők a hang!” 

KARAOKE ONE

Egy felejthetetlen nyitótánc? Ha szeretnétek az esküvőtökön meglepni a vendégeiteket és azt, hogy tuti jól induljon abuli, akkor tegyétek emlékezetessé a nagy napot és a tánclépéseket se bízzátok a véletlenre! Judithoz személyes vagy online táncórákra is jelentkezhettek, akár az utolsó pillanatban is…

SZABAD EGY TÁNCRA?

Virágdekoráció minden mennyiségben, a legjobb minőségben. És persze nem csak fehér színben és nem csak esküvőre… Orsi maga a bűbáj, aki személyes varázsával és szakértelmével varázsolja a helyszíneket csodássá.

WHITE FLOWER WEDDING

Az esküvői ruhák tárháza. Alkalmi, menyasszonyi, kismama menyasszonyi, menyecske és koszorúslány ruhák széles választékban minden korosztány számára.

SETTEVELI FASHION