Kedves Ifjúpár!

Engedjétek meg, hogy mi is gratuláljunk Nektek a házasságkötésetek alkalmából és hogy a segítségetekre legyünk a rátok váró feladatokban. Szeretnénk, ha az elkövetkezendő hetek, hónapok egy izgalmas, várakozás teli időszak, az esküvő pedig egy csodálatos nap lenne a számotokra és nem a stressz, a rohangálás és az ideges izgalmak időszaka.

Hozzáértésünkkel és kapcsolatainkkal a szervezés időigényes gondjait és kellemetlenségeit szeretnénk levenni a vállatokról egy kiváló végeredményt nyújtva. Kreativitásunkkal és több éves szakmai tapasztalatunkkal a visszajelzések szerint biztosan felejthetetlenné varázsoljuk életetek e- kiemelkedő pillanatát.

Az esküvő mindannyiunk életében egy meghatározó esemény.

Vannak, akik konkrét elképzelésekkel rendelkeznek, és vannak, akik tanácstalanul állnak, hogyan is induljanak el. Vannak, akik hatalmas lakodalmat terveznek, és akik meghitt, szűk családi körben szeretnék megtartani az esküvőjüket. Mi mindkettőjüknek szeretnénk segítséget nyújtani, hogy ez a nap tökéletes legyen a számukra. 


Fontosnak tartjuk, hogy a személyes találkozás után közösen alakítsuk ki az esküvőtök részleteit és stílusát a Ti elképzeléseitek és anyagi keretetekhez igazítva.
Minden esküvő személyre szabott és egyedi, a kis létszámú családias esküvőtől egészen a luxusig.

Vállaljuk az esküvőtök teljes lebonyolítását, vagy igény szerinti részleges megvalósítását, de csupán szakmai kérdésekben is szívesen a segítségetekre vagyunk.

Az esküvői ajánlatkészítés ingyenes. Amennyiben a „Party Tipp” mellett döntötök, szerződést kötünk a megadott árajánlat alapján és részletes forgatókönyvet készítünk a Nagy Napról.

21 éves hazai és külföldi szakmai tapasztalatunk a rendezvényszervezés és vendéglátás terén biztos garancia a minőségre.

.

CSOMAG AJÁNLATOK